Η εταιρεία

Το όνομα ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ για τον Έλληνα καταναλωτή, αλλά και επιχειρηματία έμπορο, είναι συνώνυμο εγγύησης και αξιοπιστίας. Η καινοτομία, η ευκολία, η ασφάλεια αποτέλεσαν σημαντικές αξίες και προϋποθέσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος στα πολλά χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.

Στόχος μας. Η κάλυψη των καθημερινών αναγκών κάθε ελληνικού νοικοκυριού με προϊόντα σύγχρονα και φιλικά στη χρήση. Για την υλοποίηση του στόχου μας παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις αναζητώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες, επενδύουμε σε ανθρώπους, αλλά και σε σύγχρονα εργαλεία δουλειάς. Ταυτόχρονα, καλλιεργούμε τη σχέση μας με τους καταναλωτές προκειμένου να είμαστε πάντα σε θέση να γνωρίζουμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητάς τους.

Σκοπός μας. Η μακρόχρονη και συνεπής πορεία μας στο χώρο του εξοπλισμού των ελληνικών νοικοκυριών έχει τοποθετήσει την Μπενρουμπή στην ηγετική θέση της ελληνικής αγοράς. Σκοπός μας είναι η διατήρηση της θέσης αυτής, μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αλλά και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας.

Αξίες. Το όνομα Μπενρουμπή για τον Έλληνα καταναλωτή είναι συνώνυμο εγγύησης και αξιοπιστίας. Η καινοτομία, η ευκολία και η ασφάλεια αποτέλεσαν σημαντικές αξίες και προϋποθέσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος στα πολλά χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.

IZZY: μια μάρκα Ελληνική, σχεδιασμένη από Έλληνες για Έλληνες.

 

H εταιρεία Μπενρουμπή, με μία ιστορία 140 χρόνων στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού, λανσάρει το 2002 τη δική της μάρκα. Την IZZY.

Με τη χαρακτηριστική καρδιά στο λογότυπο, η ΙΖΖΥ γρήγορα αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες καταναλωτές, αλλά και από εσάς τους πελάτες μας και έγινε η νούμερο 1 επιλογή για κάθε ελληνικό σπίτι, κερδίζοντας κάθε στοίχημα.

Η γκάμα της IZZY είναι μεγάλη και είναι για όλους.
Με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σπιτιού αλλά και συσκευές περιποίησης για τη γυναίκα και τον άνδρα. Για την έμπειρη νοικοκυρά αλλά και το νέο ζευγάρι, τη νέα μαμά, το φοιτητή, τον εργένη, το γραφείο, το δωμάτιο ξενοδοχείου. Η πιο μάρκα φροντizzy όλη την οικογένεια, στολizzy την κουζίνα, γεμizzy χαρά, μυρizzy μαμά, ζωγραφizzy όνειρα.

Η ΙΖΖΥ ξέρει να δημιουργεί επιτυχίες γιατί σχεδιάζει με γνώμονα εσάς. IZZY Multi, IZZY Green Toast, IZZY Elea, IZZY Caffeccino, IZZY Milano, IZZY spicy red, IZZY creme, ΙΖΖΥ Beauty και Grooming και τώρα IZZY Havana.

Με λίγα λόγια, η ΙΖΖΥ είναι η μάρκα που χαράσσει νέους δρόμους και ταυτίζεται με το σύγχρονο design, την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία, τα χαρούμενα χρώματα και τη χρηστικότητα.

Και πάντα με την εγγύηση Μπενρουμπή.

Δεν είναι γυαλί, είναι Pyrex®!

 

Η εταιρία Μπενρουμπή γιορτάζει 60 χρόνια ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pyrex στην Ελλάδα από το 1959, όταν για πρώτη φορά εισήγαγε έναν νέο «επαναστατικό» τρόπο μαγειρικής σε γυάλινα πυράντοχα σκεύη.

Το όνομα Pyrex® έχει γίνει συνώνυμο των πυράντοχων γυάλινων σκευών. Δεν πρόκειται, όμως, για σκεύη κατασκευασμένα από απλό γυαλί, αλλά από το μοναδικό Borosilicate Glass που προσφέρει αποκλειστικά πλεονεκτήματα. Η ποιότητά τους είναι απαράμιλλη, αφού είναι ανθεκτικά σε θερμοκρασίες από -40°C έως και 300°C και μπορούν να μπουν απευθείας από την κατάψυξη στον φούρνο κι από εκεί στο τραπέζι μας. Είναι ανθεκτικά στα γδαρσίματα, δεν λεκιάζουν, δεν αλλοιώνονται και αποτελούν την πλέον υγιεινή επιλογή. Κατασκευάζονται στην Γαλλία και είναι τα μόνα που συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύηση.
Είναι Pyrex®!

Η γκάμα προϊόντων της Pyrex®, περιλαμβάνει ακόμη αντικολλητικά ταψιά, φαγητοδοχεία, ανοξείδωτα σκεύη, κεραμικά ταψιά και φόρμες ζαχαροπλαστικής καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της σύγχρονης κουζίνας.

Η Babyliss είναι η νούμερο 1 εταιρία συσκευών προσωπικής περιποίησης. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει είδη για την γυναίκα και τον άνδρα όπως σεσουάρ, ισιωτικά, ηλεκτρικά ψαλίδια, ηλεκτρικές βούρτσες, κουρευτικές μηχανές, αποτριχωτικές συσκευές κ.α.

Τα είδη της Babyliss αποτελούν την πιο αγαπημένη επιλογή των κομμωτών και αυτή η τεχνογνωσία χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό προϊόντων υψηλής απόδοσης για να πετύχετε επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 

Η εταιρία Benrubi ενσκήπτοντας με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον, εφαρμόζει πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο την προσφορά για έναν καλύτερο κόσμο του αύριο. Άλλωστε, οι πρακτικές του κώδικα Ε.Κ.Ε. είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας Μπενρουμπή εδώ και 130 χρόνια.

Πιστεύοντας ότι το θέμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αφορά όλους μας, ανεξαρτήτως θέσης, η εταιρία ενθαρρύνει και επιβραβεύει το προσωπικό της που λαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες.

• Έμφαση στην προώθηση προϊόντων ενεργειακής κλάσης Α+, Α++
• Συμμετοχή σε προγράμματα ανακύκλωσης προϊόντων και συσκευασιών
• Ανακύκλωση υλικών στα γραφεία της εταιρίας
• Συμμετοχή του προσωπικού σε εθελοντική αιμοδοσία
• Συμμετοχή σε συμβολικές δράσεις της WWF
• Χορηγίες σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς

Καριέρες

 

Ως ηγέτης στον τομέα των μικρών ηλεκτρικών συσκευών και οικιακών συσκευών, δημιουργούμε και διανέμουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα και το σχεδιασμό τους.
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην καλύτερη ομάδα στον κλάδο, στείλτε μας το βιογραφικό σας στο hr@benrubi.gr.